Gravin Eloise van Oranje op onze Fivefingers bij modeshow van Tess van Zalinge

Gravin Eloise van Oranje maakte woensdag 4 september 2024 haar catwalk op de Amsterdam Fashion Week. De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien was één van de modellen die onze Fivefingers (toe shoes) droeg tijdens de ‘Momentum’ show van ontwerpster Tess van Zalinge.

Fotograaf Peter Stigter voor Tess van Zalinge

De natuurlijke manier van bewegen en lopen in Fivefingers schoenen en de gebruikte natuurlijke materialen spreken Tess van Zalinge aan en hebben haar keuzes bepaald. Wij zijn enorm trots dat Tess van Zalinge onze winkel De Trek Barefoot in Amsterdam heeft verkozen om haar bij haar keuzes assisteren.

Tijdens de Copenhagen Fashion Week kon je de modellen al in de Fivefingers bewonderen. Dit model V-Soul is één van de elegante modellen van Vibram Fivefingers en combineert volledig vrijheid met elegantie.

Wil je ook onze teenschoenen proberen? Voor je aankoop van Vibram Fivefingers of andere soorten en merken barefoot schoenen ben je uiteraard welkom in één van onze winkels in Amsterdam en Hoorn en in de webshop. Kijk op 5fingers.nl en detrekbarefoot.nl voor ons assortiment barefootschoenen voor gezonde en blije voeten. Wij adviseren je graag.

Fotograaf Peter Stigter voor Tess van Zalinge

link naar Harpers Bazaar: https://www.instagram.com/p/C_fwNqAIjkZ

Meer informatie over de modeshow van Tess van Zalinge:
https://www.instagram.com/tessvanzalinge/
https://www.tessvanzalinge.com/

link naar fotograaf Peter Stigter: https://www.instagram.com/p/C_iq7-QIuOU

Reacties zijn gesloten.